Bemutatkozás

Vendégházunk 2+2 fő számára nyújt kényelmes szállást.

Az 50 nm alapterületű faház egy 950 nm-es kertben áll, amelyben fatüzelésű finn szauna, valamint  Jacuzzi is található. A vendégházban önellátás történik, főzésre a jól felszerelt konyhában van lehetőség, amelynek ablakai a kertre néznek. A hálóhelyiségben 180×200 –as ágy adja a nyugodt alvást vendégeinknek. A nappaliban egy kihúzhatós kanapén lehet pihenni, mely pótágyként is funkcionál. Egyedisége a faházunknak, hogy minden porcikája fából készült, melyet növényfalakkal tettük még izgalmasabbá.

A ZenKuckóról

A kertben sütögetésre, és felhőtlen pihenésre kialakított kis pihenők találhatók, valamint egy fatüzelésű szauna és Jacuzzi . A ház adottságai miatt teljesen lombház érzetét adja. Nagy méretű panoráma ablakai egy szintben vannak a fák lombjaival, így a kertre nézve az ember úgy érezheti, hogy körbe öleli a természet.

Természetesen ugyancsak gyönyörű famunka található a konyhában és a ház minden helyiségében, így a fürdőszobában is. A Zenkuckóban minden a nyugalomról és a feltöltődésről szól. Fürdőkád és jacuzzi várja a lazító fürdőzés szerelmeseit. Igazi feltöltődés ilyen helyen kipihenni egy fárasztó hetet. Nincs is romantikusabb mint kandalló ropogása mellett meginni egy pohár bort.

Wifi és nagy méretű okos tv (Netflix, Disney+, HBO Go, Youtube), valamint társasjátékok találhatóak a házban. Ezenfelül izgalmas könyvek, amelyeket lapozgassanak bátran egy pohár bor mellett a kandalló melegében, vagy egy nyári este a csillagok alatt. Mindenkit buzdítunk a sok-sok természetközeli élményre, kirándulásra, beszélgetésre és meditációra, amire a környezet igazán sok lehetőséget biztosít.

Faházunk 10 percre található a természetvédelmi oltalom alatt álló, 380 hektáron elterülő Rácalmási nagy – szigettől, amelynek növény- és állatvilága számos érdekes látnivalót kínál. A rácalmási és kulcsi Duna-szakasz a horgászok paradicsoma, ezen kívül vízisport-bázis és kerékpárút-hálózat is kiépült. A szerencsés földrajzi fekvés, a természeti kincsek, az építészeti örökség mellett több országos rendezvényt számon tart a város. Az őszi Tökfesztivált, a tavaszi Almavirág Fesztivált és nyáron a rácalmási szigetfutást.

Zenkuckónk a Duna Budai oldalán, Budapesttől mintegy 60 kilométerre délre, Dunaújvárostól tíz kilométerre északra fekszik, a 6-os főút mellett és az M6-os autópálya mellett.

Felszereltség

Fürdőszoba:

Konyha:

Szórakozás és pihenés:

Gyermek barát szállás vagyunk! Igény esetén biztosítunk:

Kapcsolatfelvétel

Örömmel várjuk kedves vendégeink megkeresését!

Elérhetőség

Térkép

Kérdése van? Írjon nekünk: